Booking 10% cash back
Ahojte, neměl by náhodou někdo jeden volný kódík? Kdyžtak prosím do zprávy, předem moc děkuji.
Ahoj. Zkusil jsem kód použít. Napsalo mi to, že s mým emailem v účtu nelze kód uplatnit. Že by kódy začali vázat na email?
CestovatelX napsal(a):Ahoj. Zkusil jsem kód použít. Napsalo mi to, že s mým emailem v účtu nelze kód uplatnit. Že by kódy začali vázat na email?
Skus ešte raz, pri kóde bolo tlačítko "aktivovať kód" ktoré som si nevšimol.
Nektere jeste funguji ale pomalu budou koncit vsechny,booking prestalo bavit preprodavani na socialnich sitich
medhu napsal(a):Nektere jeste funguji ale pomalu budou koncit vsechny,booking prestalo bavit preprodavani na socialnich sitich
Odkial mas taketo informacie? Ja som nezastihol ze by booking chcel prestat vydavat kupony...
Ahojky, kód platný do dneška. Označte prosím využití 😉
Nemá prosím ještě někdo volný kód nevázaný na email? Budu bookovat ubytování kolem 20 tisíc, tak by se vyplatilo, moc díky
Z kódu se nepozná, jestli je vázaný na email, dokud se to nezkusí. Teď už to s největší pravděpodobností platí pro všechny.
Aktivnímu členovi registrovanému na CL nejmíň rok do SZ kód na 12 % platný do 1.7. Jestli je vázaný na e-mail se uvidí, nikde to v mailu nepíšou:
EDIT: posláno , ale psal mi ten komu jsem kód poslal, že je vázaný na e-mail, i když to v mailu od Bookingu nebylo uvedeno. Zdá se, že éra přeposílání kódů skončila. Já za celou svoji dlouhou kariéru na Bookingu dostal 1 nebo 2 kódy. Na CL jsem rozdával nevyužité kódy od rodinného příslušníka, kterému chodí snad každý měsíc...
Mám 8% kód na booking, pošlem prvému aktívnemu užívateľovi do súkr. správy. V podmienkach o viazaní na konkrétny e-mail nič nie je, tak uvidíme či bude fungovať, alebo už je naozaj game over...
edit: tak s preposielaním kódov je zjavne koniec - This promotion isn't valid for this email address.
Neměl by prosím někdo kód? Když nepotřebuji nic rezervovat tak je mám v emailu každou chvilku a když se chystám, tak nic. Prosím do soukromé zprávy. Děkuji